Brownie med rosmarin og havsalt

Brownie med rosmarin og havsalt

Enkelt, glutenfritt og veeeeeeldig god!

Dette trenger du:

  • 2 pakker Brownie miks fra Det Glutenfrie Verksted
  • 200 gram smør
  • 200 gram kesam eller soyayoghurt
  • 2,5 dl melk/ soyamelk
  • 4 egg
  • 100 gram 70% sjokolade
  • 2 ss hakket rosmarin
  • Litt havsalt
  • Litt sjokolade til pynt

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av Brownie pakken og bland begge miksene sammen. Tilsett hakket sjokolade og rosmarin i tillegg.
  • Finn frem en liten langpanne, kle med bakepapir og hell røra i.
  • Stekes på 180 grader i ca 20 min.
  • Avkjøles før du risler litt smeltet mørk sjokolade over og drysser litt havsalt oppå der igjen.
  • Pynt gjerne med litt rosmarin og eller friske, spiselige blomster.

Denne kan du fint servere som den er, eller med litt is. Har du noe til overs så kan den også fryses. God fornøyelse!