Glutenfritt flatbrød

Glutenfritt flatbrød

Savner du flatbrød? her er en enkel, og neste litt morsom oppskrift som gir deg supersøte små flatbrød som du kan servere til alt du savner å ha flasbrød til.

Eller bare moms i vei med litt godt smør på?

Dette trenger du til glutenfrie flatbrød (ca 10 stk):

  • ca 2,5 dl Bokhvetemel fra Det Glutenfrie Verksted
  • ca 0,5 dl fullkorn Rismel fra Det Glutenfrie Verksted
  • 2 ss nøytral olje
  • 1/2 ts salt
  • 2-2,5 dl vann
  • Krumkakejern

Dette gjør du:

  • Bland alt det tørre i en bakebolle
  • Tilsett vann og hold gjerne litt igjen slik at du kan justere litt når du starter med stekingen.
  • Sett røra til side i ca 30 min slik at den får satt seg litt
  • Røra skal være litt rennende, ikke for kompakt og det merker du når du starter stekingen
  • Varm opp krumkakejernet på full styrke
  • Ta en spiseskje med røra på det oppvarmede krumkakejernet og press gjerne litt sammen slik at røra fordeler seg godt utover.
  • Stek til jernet lyser grønt eller til du ser at det har fått en gylden og fin farge
  • Avkjøles på rist. La de ligge separat slik at de blir tørre og fine
  • Oppbevares i tett kakeboks om du får noe til overs

God fornøyelse! :)

Bokhvetemel og fullkorn Rismel fra Det Glutenfrie Verksted finner du hos Meny, Kiwi og hos allergikost.no