Loff med pesto og parmesan

Loff med pesto og parmesan

Lyst til å prøve noe nytt? Perfekt til en god suppe eller tapas.

Dette trenger du:

  • 1 pose Focacciamiks
  • 1 pk tørrgjær event 1/2 pk fersk gjær
  • 3,5 dl lunkent vann
  • 150 gram Kesam (tilsvarer ca 1/2 boks)
  • 20 gram smeltet smør
  • Pesto – se egen oppskrift på hjemmelaget pesto her
  • Parmesan (kan sløyfes)

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av miksen og bland godt.
  • La deigen heve litt i bakebollen før du legger den på en silikonmatte. Bruk en kjevle til å kjevle ut deigen til en passe leiv (lengde som 1 liter brødform og bred nok til at den kan rulles løst sammen).
  • Så smører du med leiven med pesto og strør revet parmesan over for du ruller løst sammen. Legg leiven i smurt brødform og sett til heving i ca 30 min på et lunt sted. Lag gjerne noen snitt på tvers før du setter til heving.
  • Sett stekeovnen på 200 grader, over- og undervarme, og stek loffen i ca 50 min.
  • La loffen avkjøles før du begynner å skjære i den.

Smaker så godt! God fornøyelse!