11/10/2019 av Det Glutenfrie Verksted
Pizzasnurrer
Her har du en enkel løsning til digge pizzasnurrer som er supre å ta med på skoleavslutninger, i matpakken, på tur, eller til kveld.
Dette trenger du:
- 1 pose Pizzabunn miks fra Det Glutenfrie Verksted
- 2,5 dl vann
- 1 ss olivenolje
Dette gjør du:
- Følg samme fremgangsmåte som for Pizzabunn.
- Ta så på ønsket fyll og bruk bake arket til hjelp for å rulle sammen pizzadeigen til en rull. Hold litt igjen når du ruller slik at rullen blir litt fast og tight.
- Ha et stekebrett klart, kledd med bakepapir og legg snurrene på etterhvert som du deler de opp. Bake spatelen gjør det enkelt å dele opp, men også å legge snurrene over på bakeplaten. Om det blir litt kladdet og ute av form så spiller det ingen rolle – det smaker nemlig like godt.
- Strø gjerne litt ost på toppen før du setter de inn i ferdig oppvarmet ovn, steker på 225 grader i ca 10-15 min.
- Avkjøles lett på rist!
Riktig god fornøyelse!