Bananpannekaker

Bananpannekaker

Lyst på noe godt, raskt og enkelt? Prøv denne varianten av pannekaker! Og har du noen bananer som er litt vell brune så er dette den beste måten å gjøre nytte av de på.

Dette trenger du:

  • 240 gram Pannekakemiks Det Glutenfrie Verksted
  • 1,5 ts bakepulver
  • 1,5 ts kanel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 3 egg
  • 3,4 dl melk
  • 2 modne bananer
  • Litt smør til steking
  • Friske bær, lønnesirup til servering

Dette gjør du:

  • Bland de tørre ingrediensene i en bolle.
  • Visp sammen egg og melk og tilsett moste bananer (lurt å mose disse i en skål først for å unngå for store klumper).
  • Rør melkeblandingen sammen med de tørre ingrediensene og stek pannekaker i en varm stekepanne til de får en gyllenbrun farge.
  • Serveres så med det som frister mest som for eksempel friske bær og litt lønnesirup, eller friske bær/ syltetøy og litt rømme eller rett og slett som de er. Tror disse kan smake godt i matpakken også jeg.

Riktig god fornøyelse! Inspirasjon til denne oppskriften fant jeg på godt.no.