Frokost og lunsj

Her finner du en oversikt over alle produktene jeg har utviklet som kan brukes til frokost og lunsj. Med produktserien ønsker jeg å tilby et bredt utvalg løsninger fra dagens første, til siste måltid. Derfor har hver bakemiks mange variasjonsmuligheter slik at du enkelt kan ha et variert kosthold. Her er det bare å bruke fantasien og komme opp med kreative løsninger!

LURER DU PÅ HVOR DU KAN KJØPE PRODUKTENE?

Heldigvis har det blitt enklere å få tak i glutenfri mat i dag enn det har vært tidligere. De store matvarekjedene har fått øynene opp for disse alternativene og det er bra for oss som er allergikere. Jeg syns fortsatt det er i overkant stort utvalg av mindre næringsrike, glutenfrie alternativer, men jeg håper at min produktserie kan gjøre det litt enklere for deg selv i en hektisk hverdag å få til gode, smakfulle, nyttige og næringsrike løsninger.

Her finner du en oversikt over hvilke butikker og nettbutikker som fører mine økologiske og glutenfrie produkter.

 • Brød Brød
  07/10/2019 - Det Glutenfrie Verksted
  Brød

  Det jeg savnet mest av alt etter at jeg fikk diagnosen cøliaki, og klar beskjed om at alt med gluten måtte ekskluderes, var et godt, grovt, saftig og smakfullt brød. Jeg opplevde faktisk en stor sorg da jeg etter hvert skjønte at det kunne bli en stor utfordring.

  EN GLUTENFRI BRØDMIKS SOM SMAKER GODT!

  Helt til jeg, etter utallige bakeforsøk, kom frem til en miks som faktisk smakte godt. Nå sirkler faktisk hele familien rundt kjøkkenbenken for å sikre seg en smak av den ferske brødbaksten. Og det kan bare tyde på en ting: Dette brødet er godt!

  BRØDET KAN BAKES UTEN MELK

  Siden det er flere som også opplever laktoseintoleranse kan brødet fint bakes uten melk. Kulturmelken gjør brødet helt klart mer saftig og holdbart, men alternativet uten melk smaker også godt.

  TIPS!

  Skjær brødet opp i skiver og legg i fryseren. På den måten kan du enkelt riste deg det antallet skiver du behøver til frokost, matpakke og lignende. Brødbakemaskin har jeg dessverre et anstrengt forhold til, men det skal være fullt mulig å bruke samme fremgangsmåte som du ellers gjør for å få til et godt brødbakemaskinbrød.

  INGREDIENSER

  Maismel, sammalt havregrynmel, rismel, sammalt teffmel, sammalt bokhveteflak, flak av fullkornsris, solsikkefrø, sammalt hirsemel, linfrø, chiafrø, fortykningsmiddel (guarkjernemel), havsalt. 

  *Fra sertifisert økologisk jordbruk.

  Energi 1528 kJ (362 kcal)

  Fett 5,8 g

  Mettet fett 0,8 g

  Karbohydrater 66,1 g

  Sukkerarter 0,7 g

  Fiber 7,2 g

  Protein 7,8 g

  Salt 0,7g

  Les mer
 • Pizzabunn Pizzabunn
  07/10/2019 - Det Glutenfrie Verksted
  Pizzabunn

  Da eldstemann også fikk cøliaki ble den tradisjonelle fredags pizza’n en liten utfordring. Her fikk jeg masse inspirasjon og hjelp fra ungdommen selv (heldigvis) og resultatet har blitt så bra!

  GOD, GLUTENFRI PIZZABUNN!

  Nå er pizza tilbake på menyen og det spiller egentlig ingen rolle om det er fredag eller tirsdag – denne pizzabunn miksen smaker like godt uansett. Du tilsetter kun 2,5 dl lunkent vann og 2 ss olje, blandes godt i kjøkkenmaskin og kjevles ut til en tynn pizzaleiv. Bruk gjerne ett ekstra bakeark som gjør det enklere å bruke kjevle til å kjevle ut en tynn og god pizzabunn. Smør på pizzasaus og ta på det pizzafyllet du elsker. Og litt ost på toppen, selvfølgelig!

  LAG PIZZASNURRER ELLER CALZONE

  Samme miks kan du enkelt lage calzone av, en stor, eller flere små.

  Jeg lager også ofte pizzasnurrer da de er supre å fryse ned slik at de unge i huset kan ta med i matpakken, eller enkelt tine opp til et mellommåltid.

  TIPS

  Ikke legg altfor mye fyll på deigen – det som da ofte skjer er at deigen forblir litt rå.

  INGREDIENSER I GLUTENFRI PIZZABUNN

  Sammalt rismel*, maisstivelse*, rismel*, bakepulver (hevemiddel / natriumhydrogenkarbonat), surhetsregulerende middel (monokaliumtartrat), maisstivelse*), fortykningsmiddel (guarkjernemel*), quinoa surdeigspulver (quinoamel*, rismel*, startkulturer), havsalt, tørrgjær, rårørsukker*, fortykningsmiddel (xanthangummi). 

  *Fra sertifisert økologisk jordbruk.

  NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)

  Energi 1438 kJ (339 kcal)

  Fett 1,2 g

  Mettet fett 0,3 g

  Karbohydrater 75,0 g

  Sukkerarter 1,3 g

  Fiber 3,3 g

  Protein 4,9 g

  Salt 2,1 g

  Les mer
 • Vafler Vafler
  07/10/2019 - Det Glutenfrie Verksted
  Vafler

  Vafler er noe vi nærmest har vokst opp med – og ikke minst bør muligheten til å få seg en god vaffel også finnes for oss med gluten intoleranse.

  GLUTENFRIE FULLKORNSVAFLER UTEN TILSATT SUKKER

  Jeg er tilhenger av litt mindre sukker, eller det å kunne ha valget selv til å avgjøre hvor søtt en vil det skal smake. Dermed ble løsningen «enkel» – Fullkornsvafler uten tilsatt sukker!

  LAG VAFLER TIL FORRETT

  Lov meg at du prøver vaflene som forrett en gang – lag miksen helt uten sukker!

  Du kan steke de som vanlig i vaffeljernet eller du kan steke de som små blinis/ pannekaker. Avkjøl og legg en skje med rømme, litt løyrom, hakket rødløk og pynt med ett strå gressløk.

  Det er skikkelig godt!

  INGREDIENSER I GLUTENFRIE FULLKORNSVAFLER

  Sammalt rismel*, sammalt hirsemel*, sammalt bokhvetemel*, sammalt teffmel*, bakepulver (hevemiddel (natriumhydrogenkarbonat), surhetsregulerende middel (monokaliumtartrat), maismel*), fortykningsmiddel (guarkjernemel*), havsalt.

  *Fra sertifisert økologisk jordbruk.

  NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)

  Energi 1515 kJ (358 kcal)

  Fett 2,9 g

  Mettet fett 0,7 g

  Karbohydrater 72,8 g

  Sukkerarter 1,0 g

  Fiber 3,5 g

  Protein 8,3 g

  Salt 0,6 g

  Les mer
 • Müsli med bær
  07/10/2019 - Det Glutenfrie Verksted
  Müsli med bær

  Liten tid? Litt sulten? Litt påfyll?

  GLUTENFRI MÜSLI MED BÆR

  En sunn müsli kan være en god start på dagen også om du har gluten intoleranse. Ofte er slike müslier tilsatt unødvendig mye sukker mens denne miksen inneholder mest glutenfrie havregryn, litt søtet ris flak og tørkede bær og frukt som rips, eple, solbær, blåbær og jordbær. Med litt melk, yoghurt eller laktosefritt alternativ smaker denne godt både til frokost, lunsj, som mellom måltid eller rett og slett som en avslutning på din dag. Her kan du velge! Ønsker du en litt friskere variant tilsetter du litt friske bær. Eller du kan tilsette litt nøtter og/ eller frø. På den måten kan du enkelt variere din müsli miks. Håper dagen din blir bra!

  BRUK MÜSLIEN NÅR DU BAKER

  Prøv også müsli miksen når du baker – se under fanen oppskrifter og tips og finn inspirasjon.

  INGREDIENSER I MÜSLI MED BÆR

  Fullkorn havregrynflak*71%, risflak*(ris*, rårørsukker*, rissirup*, havsalt), bær*12% (rips*, solbær*, blåbær*, jordbærbiter*), eplebiter*. 

  *Fra sertifisert økologisk jordbruk.

  NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)

  Energi 1516 kJ (359 kcal)

  Fett 4,7 g

  Mettet fett 0,9 g

  Karbohydrater 66 g

  Sukkerarter 14,5 g

  Fiber 7,2 g

  Protein 9,5 g

  Salt 0,3 g

  Les mer
 • Müsli med chia Müsli med chia
  07/10/2019 - Det Glutenfrie Verksted
  Müsli med chia

  Den første glutenfrie müsli miksen som kan pryde seg med nøkkelhull merket! Et bevisst valg med fokus på null sukker eller salt tilsatt, og kun naturlige ingredienser som fullkorn havregryn, quinoa, amaranth, bokhvete, linfrø og chia som gir en god proteinkilde og et høyt kostfiberinnhold. Denne leverer helt klart på helsemyndighetenes fokus på mindre sukker og mindre salt.

  I tillegg kan denne müsliblandingen brukes på flere måter. Som den er tilsatt melk, yoghurt, cottage cheese, kokosmelk, laktosefritt eller du kan lage din egen kjøleskapsgrøt, eller rett og slett bruke den som base for din egen havregrøt. Uansett en god start på din dag eller avslutning på en annen!

  INGREDIENSER I GLUTENFRI MÜSLI MED CHIA

  Fullkorn glutenfri havregryn*, poppet quinoa, poppet amaranth*, bokhveteflak*, linfrø*, chia (Salvia hispanica) frø* 1,5%, malte linfrø, vanilje*. 

  *Fra sertifisert økologisk jordbruk.

  NÆRINGSBEREGNING (PR 100G)

  Energi 1580kJ (375kcal)

  Fett 7,8 g

  Mettet fett 1,2 g

  Karbohydrater -

  Sukkerarter 57,6 g 0,9 g

  Fiber 10,2 g

  Protein 13,6 g

  Salt 0,01 g

  Les mer
 • Cornflakes Cornflakes
  07/10/2019 - Det Glutenfrie Verksted
  Cornflakes

  Barnas favoritt? Cornflakes er en frokostklassiker og nesten alle barns favoritt.

  Denne utgaven er selvfølgelig også glutenfri, og økologisk, og kun søtet med rårørsukker for å gjøre den til et litt smartere valg. Innholdet gir deg garantert en knasende god start på dagen og et smakfullt, økologisk lite måltid. God fornøyelse!

  UTEN

  Gjær, egg, melk, gluten og hvete. Og er i tillegg både vegansk og kolestrolfri :)

  INGREDIENSER I GLUTENFRI CORNFLAKES

  Mais*93%, rårørsukker*, havsalt.

  *Fra sertifisert økologisk jordbruk.

  NÆRINGSBEREGNING (PR 100G)

  Energi 1482kJ (350kcal)

  Fett 1,0 g

  Mettet fett 0,1 g

  Karbohydrater 74,6 g

  Sukkerarter 7,4 g

  Fiber 4,7 g

  Protein 8,2 g

  Salt 1,0 g

  Les mer
 • Knekkebrød Knekkebrød
  07/10/2019 - Det Glutenfrie Verksted
  Knekkebrød

  Knekkebrød er et godt alternativ til mellommåltid, til frokost eller kvelds og smaker til og med godt som «snacks».

  GLUTENFRI OG ØKOLOGISK KNEKKEBRØD-MIKS

  Denne miksen er proppet med frø og dermed sunne næringsstoffer som egentlig bare gjør deg godt. Hva du eventuelt bruker som pålegg eller tillegg er jo opp til deg. Enkelt å bake er det også.

  SLIK LAGER DU GLUTENFRIE KNEKKEBRØD

  Du tilsetter bare miksen 5 dl kokende vann, lar det stå å svelle minimum 5 minutter og fordeler røra på to stekebrett. Bruke ett ekstra bakeark til å kjevle ut deigen til en jevn masse. Stekes som anvist på posen. Disse kan man fint bake opp flere brett av da erfaringen fra Verkstedet er at disse forsvinner fort…

  INGREDIENSER I KNEKKEBRØD-MIKS

  Solsikkefrø*, fullkorn havregrynflak*, linfrø*, sesamfrø*, gresskarfrø*. 

  *Fra sertifisert økologisk jordbruk.

  NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)

  Energi 2168 kJ (516 kcal)

  Fett 37,0 g

  Mettet fett 5,1 g

  Karbohydrater 19,5 g

  Sukkerarter 0,8 g

  Fiber 11,5 g

  Protein 22,0 g

  Salt 0,06 g

  Les mer
 • Fiberbrød Fiberbrød
  07/10/2019 - Det Glutenfrie Verksted
  Fiberbrød

  Vi blir vel alle litt lei av det daglige brødet og dette brødet gir en deilig variasjon. Smaker skikkelig godt både til frokost, lunsj og kvelds men også til ost om du ikke har funnet et godt alternativ til kjeks.

  TILSETT FRUKT, OG FÅ ET SAFTIG MÜSLIBRØD

  Lurt å variere litt synes jeg. Denne miksen kan du også variere med å for eksempel tilsette tørket frukt – da får du et saftig og nydelig Müslibrød. Du kan også tilsette flere typer nøtter for en variasjon.

  UTEN

  Gjær*), egg, laktose og hvete i tillegg til å være vegansk og kolestrolfri. 

  *) gjær tilsettes miksen ved baking.

  INGREDIENSER I GLUTENFRITT FIBERBRØD

  Sammalt rismel*(36,2%), solsikkekjerner (25%), maisstivelse*, malte linfrø* (9%), linfrø*8%, bokhvete surdeigspulver* (bokhvetemel*, quionamel*, startkultur), havsalt, rårørsukker*, instant karamel* (karamel*, maltodextrin*) fortykningsmiddel (guarkjernemel*). 

  *Fra sertifisert økologisk jordbruk.

  NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)

  Energi 1804 kJ (429 kcal)

  Fett 19 g

  Mettet fett 2,3 g

  Karbohydrater 47 g

  Sukkerarter 2,8 g

  Fiber 7,8 g

  Protein 13,0 g

  Salt 1,9 g

  Les mer
 • Rundstykker u/gjær Rundstykker u/gjær
  07/10/2019 - Det Glutenfrie Verksted
  Rundstykker u/gjær

  Endelig vil sikkert noen av dere si? Mange må holde seg unna gjær og da vil denne miksen være et fint alternativ for deg.

  GLUTENFRI RUNDSTYKKE-MIKS UTEN GJÆR

  Miksen inneholder blant annet sammalt rismel, solsikkefrø, linfrø, sesamfrø og surdeigs pulver basert på quinoa som gjør denne miksen til en god kostfiberkilde. I tillegg er det lavt innhold av sukker og mettet fett.

  ENKLE Å TILBEREDE

  Enkel å tilberede er den også – tilsett kun 5 dl kaldt vann, bland godt i kjøkkenmaskin i 2 min og lag ferske rundstykker på et øyeblikk. Prøv gjerne miksen som brød også – like godt!

  INGREDIENSER I GLUTENFRIE RUNDTSTYKKER UTEN GJÆR

  Sammalt rismel*, maisstivelse*, maismel*, quinoa surdeigspulver*(quinoamel*, rismel*, startkultur), solsikkefrø*, linfrø*, fortykner:johannesbrødkjernemel*, sesam*, havsalt, bakepulver (hevemiddel: monokaliumtartrat, maisstivelse*), fortykningsmiddel: xanthangummi.

  *Fra sertifisert økologisk jordbruk.

  NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)

  Energi 1550 kJ (369 kcal)

  Fett 7,8 g

  Mettet fett 1 g

  Karbohydrater 63 g

  Sukkerarter 1,3 g

  Fiber 6,5 g

  Protein 7,7 g

  Salt 2,6 g

  Les mer
 • Pannekaker Pannekaker
  07/10/2019 - Det Glutenfrie Verksted
  Pannekaker

  Glade barn?

  GLUTENFRI OG ØKOLOGISK PANNEKAKE-MIKS

  Med denne miksen tror jeg faktisk det kan garanteres – det blir mer enn nok til alle, ca 15 pannekaker av en pose. Stek og server til middag med en deilig suppe til, eller hvorfor ikke bare lage blåbær pannekaker?

  SERVER GLUTENFRIE PANNEKAKER TIL LUNSJ ELLER MIDDAG

  Eller prøv en ny variant med snøfrisk, salat, parma skinke til lunsj – en litt utradisjonell måte å servere pannekaker på og veeeldig godt.

  INGREDIENSER I GLUTENFRIE PANNEKAKER

  Rismel*, sammalt rismel*, tapiokastivelse*, bakepulver (hevemiddel: natriumhydrogenkarbonat), surhetsregulerende middel:kremotartari, maismel*), havsalt. 

  *Fra sertifisert økologisk jordbruk.

  NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)

  Energi 1567 kJ (369 kcal)

  Fett 1,5 g

  Mettet fett 0,4 g

  Karbohydrater 82 g

  Sukkerarter 0,3 g

  Fiber 2,2 g

  Protein 6,5 g

  Salt 0,5 g

  Les mer
 • Focaccia Focaccia
  07/10/2019 - Det Glutenfrie Verksted
  Focaccia

  Nybakt, fersk og duftende Focaccia? Nammm… Det er noe med å ha muligheten til en variasjon, og denne miksen synes jeg byr på masse. Enkel å bake, enkel å variere basert på dine ønsker og kreativitet, en lykke å servere og passer til alt fra tapas, grill, nattmat, matpakke, turmat osv. Eller gjør det enkelt og server nybakt focaccia med aioli – nesten litt lykke over det.

  UTEN

  Gjær*), egg, laktose og hvete i tillegg til at den er vegansk og kolestrolfri

  *) gjær tilsettes ved baking

  INGREDIENSER I GLUTENFRI FOCACCIA

  Maisstivelse*, sammalt rismel*, sammalt hirsemel*, malt loppefrøskall*, havsalt, fortykningsmiddel (guarkjernemel*). 

  *Fra sertifisert økologisk jordbruk

  NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)

  Energi 1433 kJ (338 kcal)

  Fett 0,7 g

  Mettet fett 0,2 g

  Karbohydrater 77,8 g

  Sukkerarter 0,2 g

  Fiber 5,5 g

  Protein 2,3 g

  Salt 2,1 g

  Les mer
 • Falafel Falafel
  07/10/2019 - Det Glutenfrie Verksted
  Falafel

  Har du først fått smaken på falafel så er det noe de fleste bare vil ha mer av. Basisen for falafel er i hovedsak kikerter og i min miks har jeg også tilsatt krydder som chili, koriander, spisskummen og litt hvitløk som igjen gjør det enkelt for deg. Du har nemlig alt du trenger i en miks. Du tilsetter kun 5 dl kokende vann. En skikkelig god og spicy smaks kombinasjon. Andre gode egenskaper er lavt innhold av mettet fett, og at den har høyt kostfiber- og protein innhold.

  SERVER FALAFEL TIL KJØTTFRI MANDAG

  Bruk denne miksen som ditt alternativ til «kjøttfri mandag» eller lag den som en liten mellomrett eller lunsj med deilig salat til. Barna vil nok også sette pris på noen falafler i matboksen – skikkelig godsaker. Disse er godt krydret og derfor synes jeg det kan gjøres ganske enkelt med tilbehør. Lag for eksempel en deilig hummus å ha ved siden av. Prøv min oppskrift på rødbethummus om du elsker norske rotgrønnsaker (som meg) eller lag din egen favoritt. Jeg baker enkelte ganger pitabrød ved å bruke Foccacia miksen og det er jo en uslåelig kombinasjon!

  UTEN

  Gjær, egg, laktose og hvete i tillegg til å være vegansk og kolestrolfri! :)

  INGREDIENSER I GLUTENFRI FALAFEL-MIKS

  Sammalt kikert*, kikertmel*, paprikabiter*, havsalt, cummin*, chili pulver*, koriander*, hvitløkpulver*.

  *Fra sertifisert økologisk jordbruk

  NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)

  Energi 1408 kJ (335kcal)

  Fett 5,9 g

  Mettet fett 1,0 g

  Karbohydrater 42,8 g

  Sukkerarter 4,6 g

  Fiber 15,9 g

  Protein 17,9 g

  Salt 2,1 g

  Les mer
 • Nistebrød Nistebrød
  07/10/2019 - Det Glutenfrie Verksted
  Nistebrød

  Glutenfrie polarbrød er det mange av dere som har etterspurt. Polarbrød som er enkle å bake, smakfulle og uten for mye rariteter i seg. Etter en god del runder med ulike ingredienser og blandingsforhold ble Nistebrød miksen en realitet.

  Superenkle å bake, og ferdige Nistebrød på 30 min. Perfekt til nistemat, frokost, lunsj, på vei til trening, etter trening, topptur, sopptur (eller helt på bærtur).

  Pst, jeg kan ikke kalle det polarbrød da det er beskyttet varemerke, men Nistebrød er jo like dekkende det? Enig?

  ØKOLOGISK GLUTENFRI MIKS

  Følg fremgangsmåten på posen og ha alt klart innen du startet. Du trenger ikke kjøkkenmaskin for å få disse til, men det gjør ofte resultatet litt bedre. Deigen er enkle å jobbe med og du kan fint bruke hendene til å forme boller som du igjen klemmer flate. 

  NISTEBRØDMIKSEN KAN OGSÅ BLI TIL BRØD

  Ønsker du et velsmakende brød istedet så sjekk under Mine Oppskrifter/ Gjærbakst hvor jeg baker brød med utgangspunkt i denne miksen. 

  NØKKELHULL

  Det er et kvalitetstegn å kunne merke miksen med nøkkelhull - det gir en indikasjon på at denne miksen inneholder fiber, lite salt og/ eller sukker.

  INGREDIENSER:

  Sammalt glutenfri havregryn*, rismel*, sammalt havremel*, malte golden linfrø*, maismel*, bokhvete surdeigspulver* (bokhvete mel*, quinoamel*, startkultur), malte psylliumskall*, havsalt, kokosblomstsukker*.

  *Fra sertifisert økologisk jordbruk.

  NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)/ PR 100G BAKEMIKS

  Energi 1559 kJ/370 kcal 

  Fett 6,1 g 

  Mettet fett 0,9 g 

  Karbohydrater 63 g

  Sukkerarter 1,5 g

  Fiber 8,3 g

  Protein 11,1 g

  Salt 1,3g

  NÆRINGSBEREGNING PR 100G FERDIG BAKST 

  Energi 1108kJ/ 263 kcal

  Fett 6,2 g

  herav Mettet fett 2,0 g

  Karbohydrater 41,4 g

  herav Sukkerarter 1,0 g

  Fiber 5,5 g

  Protein 7,7 g

  Salt 0,878 g

  Les mer
 • 2 pk brødskiver Nyhet - 2 pk brødskiver
  07/10/2019 - Det Glutenfrie Verksted
  Nyhet - 2 pk brødskiver

  Glutenfri på 1-2-3

  Enklere blir det ikke!

  2 PK BRØDSKIVER GLUTENFRI PÅ 1-2-3

  Endelig en enkel, smakfull løsning for oss i farta. 2 stk brødskiver pakket sammen slik at du alltid har en løsning der du er.

  SPISES SOM DE ER

  Brødskivene er ferdig bakt og klare til og spises som de er, eller med en liten runde i brødrister. Nytes med det pålegget du liker best. Vil du ha en rask løsning på ostesmørbrød så er disse en god start. 

  LavFODMAP vennlige! 

  INGREDIENSER:

  vann, maisstivelse, sammalt bokhvetemel9,3%, risstivelse, solsikkeolje, dekstrose, risfiber, extra virgin olivenolje2,1%, emulgator:mono- og diglyserider av fettsyrer: linfrø1,8%, solsikkefrø1,8%, psyllumfiber, fortykningsmiddel: guargum og xanthangum: erteprotein, potetprotein, salt, gjær, epleeddik, smakstilsetninger.

  Kan inneholde spor av sennep, lupiner og soya.

  NÆRINGSBEREGNING (PR 100G)

  Energi
  1050 kJ (250 kcal)

  Fett
  8,8 g

  herav mettet fett
  1,5 g

  Karbohydrater
  36 g

  herav sukkerarter
  3,4 g

  Fiber
  4,5 g

  Protein
  4,5 g

  Salt 
  1,3 g

  NÆRINGSBEREGNING PR BRØDSKIVE 
  CA 40 GRAM

  Energi 
  449 Kj/ 100 kcal

  Fett 
  2,4 g

  herav mettet fett 
  0,7 g

  Karbohydrater
  20 g

  herav sukkerarter
  0,8 g

  Fiber
  1,8 g

  Protein 
  1,8 g

  Salt
  0,52 g

  Les mer