OM DET GLUTENFRIE VERKSTED

DET GLUTENFRIE VERKSTED…

…er et resultat av mange timer på let etter gode, næringsrike, glutenfrie produkter. Da jeg selv fikk cøliaki og diabetes, gikk det ikke lang tid før jeg savnet glutenfrie produkter med god smak og sunne ingredienser. Etter mange forsøk på kjøkkenbenken har Det Glutenfrie Verksted lansert en rekke melmikser som ivaretar dette på en ekte og naturlig måte. 

Alt glutenfritt, og økologisk, så klart!

OM MEG

Det Glutenfrie Verksted ble etablert med bakgrunn i min egne bakeglede, min interesse for næringsrik og god mat og mitt ønske er at mine produkter kan være med på å gjøre din reise til å finne gode, næringsrike, sunne, glutenfrie alternativer enklere enn hva jeg opplevde da jeg fikk cøliaki. Etterhvert som min eldste sønn også fikk cøliaki vokste motivasjonen til å gjøre en forskjell, og sørge for at vi fortsatt kunne glede oss over og nyte neste måltid. 

Jeg er så absolutt ingen sunnhetsfantast, men jeg er opptatt av god og næringsrik mat selv om det må være glutenfritt. At bakemiksene og rent mel i posen serien er økologiske er jeg også veldig stolt av!

Jeg jobber kontinuerlig med produktutvikling, og har allerede flere nyheter på gang. Bakemiksene har som mål å gjøre din hverdag litt enklere, litt sunnere ved at du selv kan bake ditt eget brød, kake eller middagsalternativ. Nå har jeg også lansert en egen serie med rent mel i posen som gjør det enda enklere for deg om du har dine egne favorittoppskrifter. Og så gjelder det å gjøre hverdagen litt enklere ved å ha enkle løsninger om du er på farta, på vei til trening, overnatting eller ut på tur.

Har du ønsker, eller tips, send meg gjerne en mail! Sammen kan vi gjøre vår hverdag enda bedre og mer smakfull:)

Må heller ikke glemme å fortelle at det er ingen hvetestivelse i mine produkter – bra, ikke sant?