Glutenfritt brød uten gjær

Glutenfritt brød uten gjær

Håper du har testet Rundstykker uten gjær miksen? Uansett så er den også et perfekt utgangspunkt for et glutenfritt brød uten gjær. Fort går det også.

Dette trenger du:

  • 1 pose Rundstykker uten gjær miks
  • 5 dl kaldt vann
  • (denne gangen tilsatte jeg både hakkede hasselnøtter og valnøtter, men det behøver du jo ikke)
  • 1 liters brødform

Dette gjør du:

  • Sett stekeovnen på 225 grader.
  • Bland miksen med 5 dl kaldt vann og bland dette i en kjøkkenmaskin i 2 min. (er du på hytta uten kjøkken maskin så går det nok bra også uten, bare sørg for at det blandes godt)
  • Pass på tiden og ikke la den gå for lenge.
  • Bruk en bakespatel til å få deigen over i en smurt brødform.
  • Stekes midt i ovnen i ca 45 min, men følg med på tiden.

Avkjøles på rist og nytes til frokost, lunsj, kvelds eller når du vil.