Pizzasnurrer

Pizzasnurrer

Her har du en enkel løsning til digge pizzasnurrer som er supre å ta med på skoleavslutninger, i matpakken, på tur, eller til kveld.

Dette trenger du:

  • 1 pose Pizzabunn miks fra Det Glutenfrie Verksted
  • 2,5 dl vann
  • 1 ss olivenolje

Dette gjør du:

  • Følg samme fremgangsmåte som for Pizzabunn.
  • Ta så på ønsket fyll og bruk bake arket til hjelp for å rulle sammen pizzadeigen til en rull. Hold litt igjen når du ruller slik at rullen blir litt fast og tight.
  • Ha et stekebrett klart, kledd med bakepapir og legg snurrene på etterhvert som du deler de opp. Bake spatelen gjør det enkelt å dele opp, men også å legge snurrene over på bakeplaten. Om det blir litt kladdet og ute av form så spiller det ingen rolle – det smaker nemlig like godt.
  • Strø gjerne litt ost på toppen før du setter de inn i ferdig oppvarmet ovn, steker på 225 grader i ca 10-15 min.
  • Avkjøles lett på rist!

Riktig god fornøyelse!