Urterundstykker

Urterundstykker

Disse smaker utrolig godt til suppe!

Dette trenger du:

  • 1 pose Focacciamiks
  • 1 pk tørrgjær eller 1/2 pakke fersk gjær
  • 150 gram Kesam
  • 3,5 dl vann
  • 20 gram smør
  • Diverse friske urter – jeg brukte her oregano, basilikum og littebitt rosmarin – tilsammen et par gode never hakkede urter
  • 3 fedd hvitløk – hakket

Dette gjør du:

  • Følg fremgangsmåten på baksiden av posen og tilsett friske urter og hvitløk. Bruk muffinsbrett til rundstykkene, smør hullene litt først med type formfett eller smør slik at de ikke henger seg fast.
  • Ta en god spiseskje i hvert hull, tilsvarende ca 10-12 rundstykker. Ha en kopp med lunken vann tilgjengelig slik at du kan dyppe skjeen for å unngå at deigen henger seg fast.
  • Sett til heving en god halvtime (mens du for eksempel forbereder en suppe).
  • Sett stekeovnen på 200 grader og stek rundstykkene midt i ovnen i ca 20-25 min.Følg med på tiden.
  • Avkjøl lett på en rist og server mens de fortsatt er lunkne med litt godt smør til.

God fornøyelse!!